Pretraži

Severinin svekar se oglasio povodom glasina da se pevačica razvodi od njegovog sina

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Naime, Severina vešto skriva svoj privatan život od javnosti, međutim, spekulacije o tome kako je njenom braku došao kraj sve su glasnije iz dana u dan. 

Pevačica već neko vreme boravi u rodnoj Hrvatskoj, dok je Igor u Beogradu.  Dragan Kojić, naš poznati pevač narodne muzike, prvobitno je oklevao da govori o odnosu između njegovog sina i jedne od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, međutim ipak je dao svoj komentar na njihov odnos. 

  • Ne znam gde su, niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade – izjavio je popularni Keba.

– Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu – dodao je pevač, te se na kraju osvrnuo na one koji blate njegovu porodicu i ime.

  • Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu – pišu domaći mediji.

Pomenuti par se i dalje nije oglasio po pitanju ovih spekulacija.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz