Pretraži

Severina objavila slike sa sinom, a evo zbog čega bi mogla da plati ogromnu kaznu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Pop zvezda je na slici pozirala sa sinom Aleksandrom, kojeg je pevačica dobila sa bivšim partnerom Milanom Popovićem. 

Kako se vidi sa slike, ona je sa sinom otišla u bioskop. – Uživanje u 90 minuta čiste neiskvarene emocije. Film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ podseća nas na dečje brige uz slatkicu Sofiju, koju je zadesilo letovanje s bakom. Moj čopor predpubertetlija koje sam vodila u bioskop, u dahu je odgledao Sofijine avanture na Hvaru. Dragi roditelji, vodite decu u bioskop. Jer deca mogu sve! Bioskop je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Deca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smemo zaboraviti – napisala je pevačica u opisu.

Screenshot: Instagram/severina

Screenshot: Instagram/severina

 

Međutim, ta objava mogla bi skupo da je košta, jer je 2019. godine doneta odluka od strane Opštinskog građanskog suda u Zagrebu da Severina obriše sve fotografije sa sinom sa društvenih mreža, kao i da više ne sme da ih objavljuje. Reč je o privremenoj meri, do daljnjeg, a koju Severina izgleda više ne poštuje.

Kada je donesena odluka pisalo se da će Vučkovićeva, ukoliko ipak objavi slike sa sinom morati da plati oko 636 evra, a kazna će se povećavati, i to duplo, svaki sedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Ona je jednom prilikom objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali je dete maskirala u kostim Spajdermena, kako bi sprečila sud da je kazni zbog objavljenog.

Ako detaljnije pogledamo njen profil, videćemo da se pored ove fotografije može pronaći još nekoliko slika pevalice sa mezimcem, zbog čega se mnogi pitaju da li je zabrana objavljivanja slika sa njim prestala da važi.

Za sada odgovor na to pitanje nije poznat, te nam ostaje da pratimo situaciju.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz