Pretraži

Sestra Britni Spirs se oglasila zbog priča da živi od pevačicinog bogatstva

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Nakon toga fanovi na društvenim mrežama su počeli da optužuju Džejmi Lin da živi od Britni Spirs i da ne čini ništa da joj pomogne. Sada je mlađa sestra konačno odgovorila na takve tvrdnje na svom Insta storiju.

  • Hej svima, samo bih htela da odvojim sekundu i obratim se vam se povodom nekoliko stvari. Jedini razlog zbog kog nisam ranije govorila o ovome bio je taj što sam osećala da dok moja sestra nije mogla da govori u svoje ime i kaže ono što je misli da treba da kaže javno, da to nije moje mesto i da nije prava stvar koju treba da uradim. Ali sada, kad je vrlo jasno izgovorila i rekla ono što je trebalo da kaže, osećam se kao da mogu da sledim njen primer i kažem ono što osećam da moram da kažem.

Džejmi Lin je istakla da je od dana kada je rođena "volela i podržavala" svoju sestru i nije je briga "da li želi da pobegne u prašumu i rodi milion beba usred ničega ili želi da se vrati i zavlada svetom onako kako je to činila toliko puta ranije“.



Tokom sudskog saslušanja Britni je iznela nekoliko ozbiljnih optužbi protiv svojih staratelja, od kojih je jedan njen otac, Džejmi Spirs. 39-godišnjakinja je tvrdila da joj oni ne dozvoljavaju da ode kod lekara radi uklanjanja spirale kako bi mogla dobiti još jednu bebu. Takođe je tvrdila da je bila prinuđena da nastupa.

Britni je neprestano govorila da porodica nije učinila ništa da joj pomogne, jer su joj konzervatori kontrolisali život.

  • I iskreno bih volela da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena s vama – rekla je.

Dok su fanovi na mreži počeli da komentarišu odsustvo Džejmi Lin iz života njene sestre, tvrdeći da je zarađivala od Britni, Džejmi je rekla da to nije istina.

Ona je takođe otkrila da podržava svoju sestru "mnogo pre nego što je postojao hashtag“ za pokret #FreeBritney.

  • Ponosna sam na nju što koristi svoj glas. Ponosna sam na nju što je zatražila novi savet, kao što sam joj rekla pre mnogo godina – kazala je i dodala:

 – Oh, ne na velikoj javnoj platformi, već samo u razgovoru dve sestre. Dakle, veoma sam ponosna što je preduzela taj korak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz