Pretraži

ŠERON STOUN U 65. GODINI PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Tvrdi da joj se udvaraju više nego IKAD, pa poslala snažnu poruku koju svi treba dobro da upamte

Showbiz
1
šeron stoun
Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Šeron Stoun nakon gostovanja u jednom podkastu još jednom je pokazala zašto i dalje važi za jednu od najšarmatnijih i najprivlačnijih glumica današnjice.

Šeron Stoun je jedna od najpoznatijih glumica sadašnjice, a najzapaženija je ostala po njenoj ulozi u seriji „Niske strasti“.

Ona uveliko gazi sedmu deceniju, a mnoge mlađe koleginice bi joj mogle pozavideti na njenom izgledu, međutim, ono što posebno ističe lepotu ove dame jeste njeno samopouzdanje.

Glumica je nedavno gostovala u jednom potkastu gde je istakla koliko je svesna svog izgleda. Ona je bila gošća Kelti Najt pa je odgovorila na pitanje jedne obožavateljke o samopouzdanju žena koje su prošle pedestu.

– Ja sam u svojim 60-im, ljudi misle da te u ovim godinama niko više ne gleda, a istina je da i sada imam mnogo udvarača koji bi želeli da spavaju sa mnom, možda i više nego ikada. Ali oni treba da znaju da nije u redu to kada uđeš u sobu i svaki muškarac počne da zviždi, jer treba da znaju da ti nisi laka, kao što si možda bila kada si bila mlada – rekla je Šeron, pa dodala:

– Muškarci to prepoznaju, zato mnoge žene više ne gledaju, ne zato što nisu zgodne, nego zato što nisu lake. I neće više lako da se ućutkaju, da trpe, neće da budu „parče mesa“ sa strane… Dakle, nije tačno da nisi zgodna, čak si i zgodnija, jer si opuštenija i manje zabrinuta oko toga kako izgledaš, jer znaš da izgledaš sjajno – završila je ona.

 

@keltieknight Replying to @ShellDeg 🤯🤯 New @The LadyGang with #sharonstone out now 💖 #theladygang #podcastclips #hottie🔥 #ladygangpodcast #wordsofwisdom #podcast #beccatobin #jacvanek ♬ original sound – Keltie

Ovaj video je privukao ogromnu pažnju i mnogi podržavaju slavnu glumicu.

„Kao šanker mogu da potvrdim njene reči, svi su još uvek u igri“, „Ove godine sam napunila 50 i imam više samopouzdanja nego kada sam imala 20 i savršeno telo. Pedesete su sjajne“, „Samopouzdanje dolazi sa godinama i to je jednostavno tako“ – bili su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz