Pretraži

Serija ,,Seks i grad“ nije feministička tvrdi autorka istoimene knjige

Showbiz
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Ona je govorila o obožavateljima koji u svom privatnom životu primenjuju ono što su naučili gledajući seriju, te napomenula da ne treba da ljubavni odnos bude na prvom mestu, kao što je Keri bio sa Zverkom, rekla je ona za strane medije. 

  • Realnost je da pronalazak muškarca nije najbolje ‘ekonomsko’ rešenje na duže staze. Muškarci mogu biti vrlo opasni za žene na mnogo različitih načina. O ovome nikada ne govorimo, ali je nešto o čemu žene moraju da razmišljaju. Serija i poruka koju ona šalje nisu bile feminističke. Međutim, to je televizija, odnosno zabava. Iz tog razloga ljudi ne bi trebali da kreiraju sopstveni život prema seriji – rekla je Kendas. 


Ona je napisala knjigu prema kolumnama o vezama koje je pisala za „New York Observer“ od 1994. do 1996. godine, a zarađivala je veliku svotu novca, čak hiljadu dolara po kolumni.

Deren Star otkupio je prava i knjigu pretvorio u uspešnu i jednu od omiljenih serija žena širom sveta, koja je prikazivana na HBO-u od 1998. do 2004. godine.

Snimljena su i dva igrana filma, a uskoro će biti emitovano 10 novih epizoda pod nazivom „And Just Like That" koje svi željno iščekuju. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz