Pretraži

,,SERGEJ MI NIJE PRIJATELJ“: Voyage o odnosu sa Pajićem (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3/pajicsergej_official

Poznato je već da Voyage i Sergej Pajić već duži vremenski period nisu u dobrim odnosima, nakon celokupne drame koja se izdeđavala, a Voyage se ovom prilikom i osvrnuo na ovaj odnos.



U jednom trenutku on je između Uki Q, Ivane Nikolić i Irene Drobac morao da bira kome će dodeliti "kiss", kome "kill", a kome "merry". U ovom izboru "kiss" je dobila Uki Q, koja je do nedavno bila devojka Sergeja Pajića, pa smo ovu priliku iskoristili da ga pitamo šta misli kako će Sergej reagovati na ovo.

Nisu ovo dečije igre mene da zanima kako će Sergej da reaguje na to, naravno ne bih je ja nikad poljubio, niti je to moj tip devojke, ostala je od tri papirića koja su se pojavila kao treći kandidat za "kiss". Naravno, ništa loše ne mislim, ipak postoje neki muški kodeksi, preko toga se ne prelazi – istakao je on.

Međutim, nekoliko minuta pre toga kada je izvukao Emu Radujko odmah joj je dodelio "kill" jer je ona ipak bivša devojka njegovog druga, pa nas je zanimalo zašto Uki nije dobila "kill" kao bivša devojka njegovog nekadašnjeg prijatelja.

Zato što mi Sergej nije prijatelj, a David mi je prijatelj – iskren je bio Voyage.

Novo izdanje emisije IDJHOT možete pogledati u videu ispod teksta.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz