Pretraži

Sergej Ćetković otkrio sve o beogradskom koncertu i novom albumu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naša ekipa bila je konferenciji za novinare koju je organizovao Sergej povodom koncerta za beogradsku publiku.

Ćetković je otkrio kakav je osećaj ponovo se družiti sa publikom.

– Osećaj je divan. I dalje postoji neka blaga trema kao i pred svaki koncert. Radujem se Beogradu i ovom prostoru u kom do sada nikada nismo imali koncert. Ono što mogu da obećam publici je intimno i romantično veče puno dobre muzike – rekao je on.

Koncert je najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom "Kofer" koji je dugo pripremao. 

– Već je šesta godina od izlaska prošlog CD-a "Moj svijet", tako da ovaj "Kofer" se pakuje i biće pun dobrih pesama, muzike, nekih novih saradnji po pitanju muzičara, aranžera i producenata – istakao je pevač i dodao:

– Ono što mogu da obećam je jedan novi zreliji album pun dobrih ljubavnih priča, priča u kojima će mnogi naći neku svoju priču i neki svoj deo života.



Ćetković je priznao da će biti i dueta na novom albumu.

– Ako pitate za duete iz neke saradnje na ovom CD-u, da. Ali, radimo na tome da se sledeće godine, kada se mnoge stvari vrate u normalu, da sve one planove koje sam imao prošle godine, nekako ih privedem kraju, pa će biti i nekih dobrih dueta – poručio je pevač. 

Sergej je otkrio i šta misli o novom talasu muzike.

– Slušam. Mnogo stvari mi se sviđa i mnogo mi se ne sviđa. Ima puno dobrih i izvođača i kompozicija, koje će, siguran sam, ostati. Postoji ono u čemu ja ne mogu da se pronađem. Svako vreme svoje vreme nosi. Drago mi je da smo jako blizu tih svetskih zvezda i trendova i dobre produkcije – zaključio je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" u kom imate prilike da čujete ekskluzivne priče, odnosno intervjue sa Nikolijom Jovanović, Stefanom Zdravkovićem i Irenom Drobac.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz