Pretraži

SENIDAH OBJAVILA NOVI ALBUM „ZA TEBE“: Muzička priča koja prevazilazi okvir žanra

Showbiz
0
Photo: Promo

Od kada se pojavila na sceni, ona je promenila pravila igre! Senidah je “retka zverka” kojoj je pošlo za rukom da za samo četiri godine pokori region i publici ponudi vanremenske hitove kroz saradnje sa najboljim autorima i izvođačima, a njen novi album prikazuje svestranost poznate umetnice čiji talenat i moć transformacije, čini se, nemaju granice!



Album “Za tebe” je naziv drugog studijskog albuma, na kome se našlo čak petnaest pesama. “Behute”, “Dva prsta” i “Jadnaja” već smo imali prilike da čujemo, a dvanaest novih pesama vode nas kroz sve muzičke žanrove od drila i trepa, preko “drum n base” zvuka do velikih pop balada. Na ovaj način, Senidah još jednom pokazuje svoju svežinu i da je ona ta koja prevazilazi okvire žanra, stavljajući, kako sama kaže “dobru pesmu u prvi plan”.

Želim da vam se nađe svaka pesma za neku priliku, da vam pevam i kada vam treba oslonac i kada vam treba “party friend” – rekla je Senidah.

Kao i svaki put do sada, novi album prati i jedinstveni vizuelni modni identitet, perfektan modni izraz i saradnja sa najboljim saradnicima u modnoj i kreativnoj industriji.

Album “Za tebe” možete poslušati na: senidah.com/zatebe

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz