Pretraži

Da li prepoznajte našu popularnu pevačicu? Nakon što je isplivala njena fotka iz mladosti, mnogi se pitaju koje estetske korekcije je imala ova zvezda (FOTO)

Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Fotka iz mladosti pevačice Senide privukla je veliku pažnju fanova i javnosti, te je još jednom pokrenuta pitanje da li je i šta Senida od estetskih korekcija radila na sebi.

Senida važi za jednu od najpopularnij pevačica na balkanskoj sceni. Svojim muzičkim stilom i brojnim hitovima koji broje milionske preglede i slušanja na svim platformama, ona je po mišljenju mnogih donela potpuno novi zvuk i osvežila muzičku scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ona i svojim izgledom i modnim izdanjima neretko privlači veliku pažnju javnosti, zbog čega je mnogi smatraju inspiracijom i na ovom polju.

Sada je isplivala pevačicina slika sa početka karijere, pre velike popularnosti u kojoj sada uživa. Naime, njeni fanovi su na Instagram profilu „iskopali“ njenu sliku sa plaže, a Senida je u tom periodu dosta drugačije izgledala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ona je tada imala tamniju kosu, ali i dosta manje usne, zbog čega su mnogi počeli da spekulišu da ih je pevačica „doradila“ hijaluronskim filerima. Pored usana, tema su bile i njene jagodice, za koje se još ranije pričalo da ih je radila, ali se Senida nikada na ovu temu nije oglašavala.

I pored transformacije kroz koju je prošla, ispod ove njene fotke nisu izostali komentari fanova koji smatraju da je pevačica i u ovom izdanju izgledalo prelepo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz