Pretraži

Selin Dion snima dokumentarac o ličnom životu i karijeri

Showbiz
0
SELIN DION
Screenshot: Youtube/CelineDion
  • Dokumentarac će poslužiti kao film koji definiše jednu od naširoko poštovanih i najuspešnijih dama iz šou biznisa i industrije pop muzike. Pored toga, dokumentarac će biti snimljen uz potpunu podršku, saglasnost i učestvovanje Selin – piše u zvaničnoj medijskoj objavi. 

Ovaj projekat za sada još nema tačan naziv, ali će biti deo „Sony Music Entertainment Premium Content“ divizije, u saradnji sa „Sony Music Entertainment Canda“ i „Vermilion Films“, a režiser je Irena Tejlor. 



  • Oduvek sam bila kao otvorena knjiga za moje fanove, i smatram da će Irena sa svojim senzibilitetom i promišljenom kreativnošću moći svima da prikaže deo mene koji do tada nisu imali prilike da vide. Znam da će ona ispričati moju priču na najiskreniji način – rekla je Selin. 

Dion je prodala više od 250 miliona albuma širom sveta, a osvojila je i brojne nagrade tokom svoje muzičke karijere. 

Samo neki od njenih mnogobrojnih hitova su: ,,Because You Loved Me", ,,The Power of Love" i pesma koja je osvojila mnoga srca, iz filma Titanik ,,My Heart Will Go On". 

Režiserka Irena nada se da će u intervjuu koji će raditi u sklopu dokumentarca otkriti više njene intimne priče. 

  • Ova avantura sa legendarnom Selin Dion je neverovatna prilika za mene. Pristup za istraživanje njenog života i karijeru, daće mi priliku da stvorim višestrani portret ikonične, globalne superzvezde, dok se takođe radujem da ga podelim sa čitavim svetom – istakla je Tejlor. 

Zvanični datum premijere dokumentarca još uvek nije objavljen.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz