Pretraži

„Selimo se u Kinu“: Miloš Biković se pohvalio novim poslovnim uspesima, pa otkrio planove za budućnost

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković se putem svog Instagram profila pohvalio novim poslovnim uspesima pa jednim obaveštenjem šokirao mnogobrojne fanove.

Miloš Biković već godinama važi za jednog od naših najuspešnijih glumaca. Osim što se istakao na našoj sceni, on je zavidne rezultate na poslovnom planu zabeležio i u Rusiji gde je krajem prošle godine čak nominovan za nacionalnu filmsku nagradu „Zlatni orao“, koju mnogi nazivaju „ruskim Oskarom“.

Credit: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pored toga on je trebalo da se nađe i među glumačkom ekipom popularne serije „White lotus“, međutim nekoliko dana nakon što su ove vesti obradovale javnost produkcija je saopštila da se srpski glumac ipak neće naći u ovom ostvarenju zbog „političke situacije u svetu i njegove povezanosti sa Rusijom“, u kojoj takođe uživa veliku popularnost.

Uprkos svemu njegov talenat se ne može osporiti, a sada glumac radi na novom projektu. Naime, u pitanju je film „Crvena svila“. Kadrovi ovoga filma koji su zamišljeni da se snimaju u Rusiji, su odrađeni, a cela ekipa uskoro putuje u Kinu, o čemu je Biković svoje pratioce obavestio putem Instagrama.

„Završili smo sa ruskim delom snimanja filma Crvena svila i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka“, napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

Inače, Biković u filmu „Crvena svila“ igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

„Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove „Crvena svila“ i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu“, ispričao je Miloš za Informer.

miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Podsetimo se, osim na poslovnom, poznati glumac velike uspehe niže i na privatnom planu, pa su se tako početkom ove godine on i njegova verenica Ivana Malić po prvi put ostvarili u ulozi roditelja kada su dobili malog dečaka koji je juče napunio šest meseci, a o tome je fanove putem Instagrama obavestila Ivana koja je objavila fotografiju sa naslednikom pa napisala:

„Šest meseci ljubavi.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz