Pretraži

SEKSI IZDANJE: Karleuša provokativnom kombinacijom zapalila maštu fanovima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Karleuša je neko ko unosi nove modne trendove i osoba na koju se ugledaju i domaće i strane poznate ličnosti. Veoma se dobro snalazi u svetu šou biznisa već dugi niz godina i uvek zna kako da iznenadi svoje fanove.



Ona je pre dva dana nastupala u Budvi, kada je sve prisutne oduševila svojim stajlingom – provokativnim srebrnim kompletom, čizmama u istoj boji i mrežastim čarapama, a kako je pevačica odmah nakon nastupa zbog brojnih obaveza morala da se vrati u našu zemlju, ona je unajmila privatni avion.

Ono što je mnoge iznenadilo je što je ona za put odabrala elegantnu kombinaciju, odnosno narandžast komplet koji je isticao njene grudi i struk, dok je izuzetno dubok šlic otkrio njene duge noge.

Uz to ona je nosila i sandale na visoke potpetice, kao i plavu torbu, dok je stajling upotpunila crnim masivnim naočarama.

Jelena je pozirala na vratima privatnog aviona, unutar njega, a njene provokativne poze podelila je na društvenoj mreži Instagram, gde su se pohvale na račun pevačicinog izgleda konstantno nizale.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz