Pretraži

,,SEBI STVORIM PRITISAK ZBOG NESIGURNOSTI“: Milena Radulović priznala šta joj daje snagu

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileena_radulovic

Milena je priznala da joj aplauz i prisustvo publike veoma nedostajalo do trenutka kada je došla u rusku prestonicu, gde se život vraća u normalne tokove.

– Iskreno mi je nedostajao dok nisam otišla u Moskvu. Tamo je epidemija “završena” sa pojavom vakcine, te sam sada tamo bila na tri predstave, tri opere, i dva baleta. Bila sam čak i u klubu na žurci. Nadam se da će se to dogoditi i kod nas, i zato je važno da se svi vakcinišemo. Lepo je što se život polako ali sigurno vraća u normalu. Premijera filma “The Superdeep” je 15. aprila, a 19. igram predstavu “Boing-Boing” u Teatru na Brdu – rekla je glumica za "Elle".



Glumica je potom otkrila kako gleda na život u Moskvi.

– Osećam se kao da imam dva doma. Blizak mi je spontan odnos prema životu, hrana, a velika Moskva i široke i duge ulice me inspirišu. Votka mi je isto super (smeh). Jedino mi ruski humor nije blizak našem – on je u odnosu na naš baš politički korektan, i u Moskvi se uvek manje smejem – navela je glumica, koja je priznala i da uvek sebi postavlja još više ciljeve, te da joj to ponekad stvara pritisak.

– Dešavalo se. Ja umem sebi da stvorim pritisak, ali ne samo zbog visokih ciljeva, nego zbog nesigurnosti da ću nešto dobro izvesti do kraja. Međutim, s godinama i radom na sebi, sve manje – rekla je Milena.

Radulovićeva je na kraju otkrila šta joj daje snagu.

  • Film, muzika, joga, meditacija, ljubav, sunce…

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz