Pretraži

„Oduševljena sam, kao da je stvoren po mom ukusu, stilski raj!“ Saška I Đorđe Đoković posetili posebnu lokaciju, pa sa fanovima podelili utiske

Showbiz
1
Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Popularni par Saška Veselinov i Đorđe Đoković posetili su posebnu lokaciju, pa sa fanovima podelili svoj doživljaj ovog „stilskog raja“.

U septembru 2022. godine biznismen i mlađi brat Novaka Đokovića, Đole Đoković i njegova supruga Saška Veselinov su ozvaničili svoju vezu, a potom su se u martu 2023. godine po prvi put ostvarili u ulozi roditelja.

Par je svoju ljubav krunisao dolaskom sina Aleksandra, a oni od prošlog leta žive u Dubaiju odakle influenserka neretko deli detalje njihove svakodnevice, a naročito pažnju publike privlače njihove objave sa bajkovitih putovanja.

 

Pre svega nekoliko meseci oni su posetili Tursku, gde su proslavili Đorđev rođendan, a sada se par odlučio za novo putovanje.

Naime, Saška je na svom profilu podelila nekoliko fotografija po kojima se moglo videti da su njih dvoje krenuli na novo putovanje i to ovoga puta u Monte Karlo, a sa fanovima je putem jedne objave podelila svoje prve utiske vezane za ova grad.

„Oduševljena sam! Nikada do sada nisam bila u gradu gde me cveće i mirisi prate na svakom koraku, a arhitektura, kao da je stvorena po mom ukusu. Stilski raj“ napisala je influenserka u opisu videa u kom je pokušala da dočara deo čari ovog grada.

Foto:Printscreen/Instagram:saskaveselinov

Podsetimo se, pre svega dve nedelje Saška je putem Instagrama oduševila fanove jednom objavom, putem koje je objasnila da ona i njen suprug proslavljaju važan dan.

Naime, Đokovićima je bila godišnjica braka, a ona je tom prilikom podelila fotografije poklona koje je dobila od svog supruga, pa emotivnim opisom oduševila i raznežila sve.

Pored fotografije raskošnih ruža koje je dobila od svog supruga, ona je uz to dodala i numeru “Vratio sam se živote“ od Kemala Montena, a kako je kasnije u objavi dodala, ta pesma je podseća na njihove posebne trenutke.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz