Pretraži

„Pogledaj šta smo sve postigli“: Saška Veselinov emotivnom porukom na važan datum otkrila o čemu su sanjali ona i Đoković (FOTO)

Showbiz
0

Saška Veselinov, influenserka i supruga Đorđa Đokovića, obratila se svom mužu javno na društvenim mrežama, te se osvrnula na godine koje su proveli zajedno s obzirom na to da danas obeležavaju važan datum.

Saška na svojim društvenim mrežama pleni lepotom i izgledom, ali takođe veliku pažnju na sebe skreće i odnosom sa svojim suprugom, mlađim bratom proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Par je svoju ljubav krunisao dolaskom sina Aleksandra, a oni od prošlog leta žive u Dubaiju odakle influenserka neretko deli detalje njihove svakodnevice, te smo do sada imali priliku da vidimo da Đokovići uživaju u velikom luksuzu dok Đole sebi gradi karijeru.

Saška je odlučila da veoma poseban dan za ovaj par obeleži javnom objavom na Instagramu. Danas je naime tri godine otkako su njih dvoje uplovili u vezu, zbog čega je influenserka uputila romantičnu poruku suprugu.

„Tri godine pored tebe, ljubavi moja. Pogledaj šta smo sve postigli, stvorili smo porodicu i dom iz ljubavi. Život koji smo sanjali pre nego što smo se upoznali. Uvek i zauvek, kao što smo i obećali“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Par je nedavno obeležio još jedan važan datum, odnosno Đoletov rođendan, a i tom prilikom mu je Saška uputila javnu čestitku. Oni su ovaj datum odlučili da obeleže nešto bliže Srbiji, odnosno u luskuznom letovalištu u Turskoj.

Podsetimo se, Đole i Saška su nakon nepunih godinu dana veze stali na „ludi kamen“ i venčali se 2022. godine. Celo venčanje je bilo obavijeno velom tajnosti, a nakon ceremonije u crkvi u Beogradu, slavlje je upriličeno i u Crnoj Gori, a sve je obilovalo luksuzom i glamuroznim detaljima. Nekoliko meseci kasnije, krajem marta 2023. godine, njih dvoje su postali ponosni roditelji sina Aleksandra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz