Pretraži

Slavlje u domu Đokovića: Saška i Đorđe obeležili važan datum, pa podelili uspomene koje su raznežile sve (FOTO)

Showbiz
0
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Srećni par, čija ljubav predstavlja uzor mnogima, ima veliki povod za slavlje budući da danas obeležavaju važan datum, zbog čega su putem Instagrama podelili uspomene sa fanovima.

U septembru 2022. godine biznismen i mlađi brat Novaka Đokovića, Đole Đoković i njegova supruga Saška Veselinov su ozvaničili svoju vezu, a potom su se u martu 2023. godine po prvi put ostvarili u ulozi roditelja.

Par je svoju ljubav krunisao dolaskom sina Aleksandra, a oni od prošlog leta žive u Dubaiju odakle influenserka neretko deli detalje njihove svakodnevice, te smo do sada imali priliku da vidimo da Đokovići uživaju u velikom luksuzu dok Đole sebi gradi karijeru.

Ovaj par zasigurno uživa u skladnom životu, a danas je za njih poseban dan. Naime, oni su na današnji dan, pre tačno dve godine   izgovorili sudbonosno „da“.

Bivša voditeljka je svoje fanove putem Instagrama podsetila na ovaj važan datum. Ona je podelila sliku na kojoj se nalazi fotografije nje i Đorđa sa venčanja, kao i natpis:

„Srećna godišnjica braka“, sa istaknutim brojem dva.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Nakon ove, ona je objavila i jednu fotografiju sa same ceremonije, na kojoj se vide ona i njen suprug kako napuštaju crkvu.

Podsetimo se, pre svega nekoliko dana, Saška je jednom objavom raznežila svoje mnogobrojne fanove. Naime, ona je tom prilikom putem Instagram objave podelila trenutke koje provodi sa sinom, pa je u opisu fotografije malog Aleksandra napisala:

„Moj sin. Moj zvrk, moja radost i sreća“, stajalo je pored objave koja je privukla veliku pažnju fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz