Pretraži

Susret o kom svi pričaju: Saša Kovačević u Beogradu ugostio svetski poznatog muzičara, pa otkrio sve detalje

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Popularni pop pevač, Saša Kovačević, ugostio je poznatu svetsku zvezdu, pa fanovima putem društvenih mreža otkrio šta za njega znači ovaj trenutak.

Saša Kovačević, jedan od naših najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevača sa muzičke scene, izazvao je pravu buru na društvenim mrežama kada se pohvalio da je upravo on u Beogradu dočekao veliku muzičku zvezdu.

Naime, poznati pevač neretko na društvenim mrežama deli momente iz svog svakodnevnog života, kao i atraktivnim fotografijama koje privlače veliku pažnju obožavateljki. Ipak, njegova poslednja objava privukla je možda i najveću pažnju do sada.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)


Naime, on je u jednom beogradskom restoranu pozirao u društvu legendarnog rok muzičara Đina Vanelia. Sam dolazak poznate zvezde je bio veliki događaj, a nakon susreta sa Sašom koji je ugostio muzičara, ovo je postao događaj o kom će se dugo pričati.

Pop pevač je muzičara ugostio u jednom restiranu, a ispod niza fotografija na kojima je pozirao sa Đinom, Saša je napisao:

„Jedan jedini Đino Vaneli. Bilo je veliko zadovoljstvo ugostiti legendu i čoveka koji je velikim delom zaslužan za formiranje mog muzičkog ukusa još od mladih dana“, istakao je između ostalog Saša.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)


Inače, ovo je prvi put da je ova velika zvezda posetila Beograd, a o njegovom susretu sa našim pop pevačem sada svi pričaju. Đino, kao i većina ljudi koji prvi put posete Srbiju, nije mogao da odoli domaćim specijalitetima, a snimak njihovog druženja Saša je podelio i na svom Fejsbuk nalogu.

Inače, Đino Vaneli je poznati kanadski pevač i tekstopisac. Poznat je po svojim hit-pesmama kao što su „People Gotta Move“, „I Just Wanna Stop“, „Living Inside Myself“, i „Wild Horses“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz