Pretraži

SARA JO PRVI PUT POSLE PORAZA: „Žao mi je…“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Sara Jo objavila je na svom Instagram profilu prvu poruku nakon što je na finalu Pesme za Evroviziju završila kao drugoplasirana. Njoj je "za dlaku" izmakao plasman na Eurosong, a prema kladionicama je čak bila i prvi favorit. Sara se ovim putem oglasila dugačkom porukom u kojoj objašnjava kako se oseća trenutno i koje su joj se to stvari događale pre i za vreme takmičenja:

Već dva dana pokušavam da saberem utiske jer sam nedeljama preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po ko zna koji put jer želim verodostojno da vam prenesem svoja osećanja. Ko me poznaje, može da pretpostavi o čemu je reč – ništa ne umem da odradim tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega – napisala je Sara, a u nastavku teksta dodala je:

– Podstakli ste me i inspirisali od samog izlaska pesme. Osetila sam se voljeno i prihvaćeno kako nikada do sad. Ali, iako su mi takve reakcije dale vetar u leđa, moram priznati da su me malo i uplašile. Sve vreme bio je prisutan neverovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja. Imala sam osećaj da sam sve na čemu sam radila svelo na tri minuta nastupa. Samim tim pripreme su bile pravi rolerkoster – balansiranje izmeju želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti. Naravno da mi je žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavim svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji, ali iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, i zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada. Ono što ste mi vi pružili nikada neću zaboraviti! – emotivno je napisala ona i završila čestitajući Konstrakti:

– Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti, koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj – završila je Sara u svojoj prvoj objavi nakon subotnjeg finala.

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz