Pretraži

Sara Jo iskreno o konkurenciji na izboru za pesmu Evrovizije

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Nakon što su kandidati objavili svoej pesme kojim će se predstaviti na ovom takmičenju, Sara Jo se definitivno izdvojila kao jedan od favorita za predstavljanje naše zemlje.

Sara ne krije da je na njoj velika odgovornost ali i pritisak koji je u većem delu samoj sebi nametnula, pa je zbog toga i izgubila nekoliko kilograma.Ona je ovom prilikom rešila i da progovori o samoj konkurenciji koju će imati te večeri.

– Većinu sam preslušala ali nisam toliko detaljno, uprkos tome što sam želela krenule su aktivnosti i gostovanja pa nisam imala kada. Veliki sam ljubitelj Anđeline i njene karijere, interpretacije i baš je mnogo volim i cenim i mislim da je jedna od najdivnijih osoba na našoj sceni. Retko kad se sretne tako jedna duša neiskvarena i iskrena i mislim da ima ozbiljan hit, da se uveliko sluša i da su ga ljudi baš baš zavoleli. Zorja je fenomenalna, fenomenalan vokal, i te kako može da se oseti ljubav i podrška od strane publike. I mene je odmah ponela pesma. Mislim, ja volim prva da čujem takav vokal i kada sam pustila prvi put njenu pesmu i kad je krenula onaj početak da peva, bila sam u fazonu "ma da, bre, daj čašu da razbijem". Stigla sam dosta toga da preslušam, samo se pravim kao da ne znam, ali motrim na konkurenciju (smeh). Ove godine su izvođači pokrili sve senzibilitete i zbog toga će to polufinale i finale okupiti veliki broj publike jer svako može da nađe nešto što mu se sviđa – istakla je ona.

Takođe, pevačica je otkrila i koga ne bi volela da vidi u žiriju ove godine.

 Vrlo interesantno pitanje, i sada sam na životnoj prekretnici da li da budem diplomata ili ipak da se prepustim svojoj iskrenosti kao što sam uradila nekoliko puta proteklih meseci i obilo mi se malo o glavu. Milim da neke koleginice ne bi sačekale ni kraj nastupa da bi znale koju ocenu žele da mi daju. Moj nastup bi razumele, nego imam osećaj da bi zbog nekih svojih predrasuda, znale pre samog izvođenja da to definitivno neće biti najviša ocena – izjavila je ona za Telegraf.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz