Pretraži

Iskeširala veliku sumu: Sanja Vučić uložila pare u sređivanje nove luksuzne nekretnine, pa progovorila o ceni svojih nastupa

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Vučić trenutno se nalazi na crnogorskom primorju na kom vredno radi, ali i uživa, a sada je otkrila kako provodi svoje vreme, te progovorila o detaljima novog, luksuznog stana koji je kupila.

Sanja je prošle godine izdala album i nedavno jedan EP, a njene pesme sa oba projekta broje milionske preglede zbog čega pevačica važi za jednog od najtraženijih izvođača. Ona je sada otkrila kako provodi vreme na primorju, a osvrnula se i na glasine da je sezona dosta slabija u odnosu na prethodne godine.

„Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Primetno je da je sezona slabija nego prethodnih godina, ali, eto, videćemo kako će sve to oko posete da kulminira“, priznala je pevačica za „Kurir“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Mnogi vlasnici klubova žale se na cene izvođača, a s obzirom na to da je u poslednjih godinu dana izbacila dva nova projekta, Sanja je sada otkrila da li je zbog toga i cena njenog nastupa skočila.

„Prošle godine sam objavila album, ove godine sam izbacila EP. Što se tiče cene mog nastupa, da li je skočila, to pitajte mog menadžera. Ja ne znam ništa“, rekla je ona tajanstveno.

Podsetimo, još prošlog leta mediji su preneli vest da je Sanja kupila luksuznu nekretninu na Vračaru za koju je navodno iskeširala 270 hiljada evra. Prema navodima ona je trebala da se useli prošlog septembra, a sada je otkrila da je do useljenja i došlo, kao i da je izdvojila i ozbiljnu sumu za uređivanje stana.

„Mama je jako ponosna na mene. Divan je osećaj, navikneš se posle nekog vremena. Angažovala sam arhitektu sve da sredi. Mama je birala sve, ako se njoj ne sviđa, onda ne ide! Znam koliko sam uložila u sređivanje, al’ neću da kažem! (smeh) Puno košta! Ješću nudle još tri, četiri meseca… „

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz