Pretraži

Sanja Vučić otkrila kada izlazi njena prva pesma nakon raspada grupe Hurricane (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Sanja se na svom Instagram profilu prethodno oprostila od publike i koleginica Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, te istakla da će nastaviti da se bavi muzikom, kao i da će publika uskoro imati prilike da čuje njene nove pesme.Da se tim pripremama privodi kraj potvrdila je bivša Uraganka na društvenim mrežama,kada je podelila kadrove sa snimanja svog prvog muzičkog spota nakon izlaska iz ženske grupe.

  • Ej, snimila sam spot sinoć – napisala je Vučićeva što je veoma oduševilo njene fanove.
Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

 

Ona nije krila koliko je uzbuđena povodom građenja solo karijere, pa je znateželjnim fanovima pokazala i kako se pripremala za snimanje i kako ono izgleda.

Na osnovu tih videa može se zaključiti da će pevačica nasaviti da neguje trend koje su stvorile u grupi, te da su plesni pokreti i ovog puta neizostavan deo njenih projekata.

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

Screenshot: Instagram/sanjalilwolf

 

  • Pesma izlazi do kraja meseca. Jedva čekam da vam pokažem šta sam vam spremila – napisala je Sanja i zahvalila se svima na neizmernoj podršci.

Podsećamo, neko vreme nakon što je obelodanjeno da je devojkama istekao ugovor, te da ga neće produžiti, već će na njihovo mesto doći Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković, u javnosti je osvanula vest da su Ksenija i Sanja zakazale nastupe i to beuz Ivane, zbog čega su mngi pomislili da su njih dve nastavile karijere bez koleginice.

Međutim, Sanjin prvi aranžman govori suprotno, odnosno da je ipak svakak krenula svojim putem, a šta će se dalje dešavati ostaje nam da pratimo i saznamo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz