Pretraži

Sandra Afrika ponovo povećala grudi?

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandraafrika

Naime, Sandra je odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji, a intervencija je obavljena pre dve nedelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, prenose mediji.Kako je otkrio jedan izvor, ona je već duže vreme želela da promeni silikone, ali kako je veoma angažovana i ima dosta nastupa, nije mogla da pronađe slobodan trenutak.

  • Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo – rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao da je operacija prošla u najbolem redu.

Išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno – zaključio je taj izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz