Pretraži

Sandra Afrika otkrila kako je za nedelju dana smršala 4 kilograma

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Zbog vežbi, ali i zdravog načina ishrane pevačica važi za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni, međutim priznala je da postoje trenuci kada se opusti i "nabaci" koje kilo.



Tako, u jednom trenutku je imala 59 kilograma, a onda je rešila da koriguje ishranu i sada ima 55, a sada je otkrila kako je uspela da brzo smrša.

– Nije mi teško da smršam. Srećom, ne volim slatkiše i gazirane sokove i navikla sam ceo život da treniram, pa mi to olakšava da održavam kilažu. Pored toga, pridržavam se ishrane moje nutricionistkinje – priča pevačica za Hit informer i objašnjava kako izgleda njena ishrana.

– Najviše mi odgovora da doručkujem voće, ovsene pahuljice ili omlet. Za ručak jedem ribu ili piletinu, imam i kasne užine, tada mogu da pijem jogurt ili kiselo mleko…  – rekla je Sandra i dodala.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Uglavnom večeram jaja bez žumanaca. Uz svaki obrok obavezno jedem salatu. Inače nisam probirljiva, pa mogu da jedem sve što mi ona odredi. Za sedam dana sam smršala četiri kilograma i želim još tri – rekla je Afrika za Blic.

Sandra je takođe rekla da ne voli da drži dijete koje su popularne na internetu.

– Ništa ne radim na svoju ruku, uvek se prvo konsultujem sa nutricionistom kako ne bih ugrozila svoje zdravlje. Često se dešava da ljudima padne imunitet kada su na nekoj dijeti i onda se razbole. A ja ne želim da budem mršava, a lošeg zdravlja.

Pored balansirane ishrane i treninga, pevačica kaže da je bitno unositi i mnogo tečnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz