Pretraži

„Nismo se čuli, nije se javljao“: Nakon ispovesti o preljubi koju je doživela, Sandra Afrika otkrila kakvo mišljenje posle svega ima o bivšem

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Sandra Afrika trenutno se nalazi u Budvi, na istoj lokaciji gde je i njen bivši dečko, pa je sada otkrila kakvo mišljenje ima o njemu.

Već duži niz godina Sandra puni klubove i kafiće. Pevačicini energični nastupi uvek su ispraćeni sa velikom publikom koja uživa uz njene hitove. Ona se sada nalazi na crnogorskom primorju gde osim što uživa u morskim čarima redovno i nastupa, a sada je otkrila kako je zadovoljna ovom sezonom.

„Iskreno, ja sam prezadovoljna, meni je top tako da ne mogu da se žalim. Ne znam šta je u pitanju kod drugih kolega. Trudim i da najavim nastupe na Instagramu i stvarno mi je isto kao ranije. Smatram da ima posla za sve, e sada negde bude slabije, negde punije“, rekla je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

S obzirom na to da je u Crnoj Gori trenutno i Novak Đoković koji je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama rešio da se malo odmori, Sandra je sada otkrila šta bi mu otpevala da je pozove da uveliča njegovo slavlje.

„Na znam šta bismo pevali, to bi se dogovorili ali znam da bismo zaigrali kolce.“

U Budvi, gde je trenutno pevačica nalazi i njen bivši dečko, o kome je nedavno pričala u jednoj emisiji, nako čega je priznala da je bila trudna sa njim, pa otkrila prevaru koju je doživela. Sada je pevačica otkrila da li su se čuli, kao i kakvo mišljenje ima o njemu.

„O bivšima sve najbolje. Nisam nikoga videla jer puno radim, ali da jesam javila bih se. Nismo se čuli, nije se javljao.“

S obzirom da je jedna od glavnih tema medija ovih dana izvođač Dragomir Despić Desingerica koji svojim kontraverznim nastupima šokira publiku širom regiona, sada je Sandra otkrila kakvo mišljenje ima o kolegi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

„Meni je on super lik i top dečko, privatno ga svi hvale. E sada, svi mi imamo šou koji izvodimo na bini, njemu je taj. To podržava generacija koja izlazi u grad, ne vaspitava ih on nego roditelji. Nije on kriv, sve polazi od kuće. Tako da prvo stvari da se reše u porodici, pa ćemo lako sa Desingericom“, istakla je ona za „Blic“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz