Pretraži

Jahta, mikro kupaći i tetovaža između grudi: Sandra Afrika objavama sa odmora zapalila mreže, fanovi ne prestaju da komentarišu njen izgled (FOTO)

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Pevačica Sandra Afrika provokativnim izdanjem u minijaturnom kupaćem kostimu zapalila društvene mreže, a tetovažom između grudi privukla najveću pažnju.

Pored toga što je već godinama na estradi prepoznatljiva po brzim hitovima, Sandra je prepoznatljiva i po svom izgledu koji njene fanove, ali i partnere ne ostavlja ravnodušnim.

Ona već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, a sad je novim objavama na Instagramu pokazala zašto nosi tu titulu.

Naime, nakon videa u kom je snimila sebe kako na jahti igra u mini crvenom bikiniju dok su u prvom planu bile njene grudi, ona je nizom fotografija dodatno zapalila društvene mreže.

Foto:Printscreen/Instagram:sandraafrika

Pevačica se potom iz jednog izazovnog kupaćeg kostima, presvukla u jedan još provokativniji crni kupaći koji je istakao sve njene atribute. Osim njene izvajane figure pažnju je privukla i tetovaža zvezde koju pevačica ima između grudi.

Preko ovog kupaćeg ona je obukla žutu košulju, dok je na glavi imala žuto-crnu maramu koja se savršeno uklopila uz ovu kombinaciju.

Ova objava naišla je na veliki broj komentara njenih pratilaca koji su ostali oduševljeni njenim izgledom.

„Lepa slika lepotice lepa, volim te puno“, „Prelepa naša Sandra“, „Prelepa si lepa devojko“, bili su samo neki od komentara ispod ovih fotografija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

I premda smo navikli da Sandra veliku pažnju privlači svojim izgledom, nedavno su takođe sve oči bile okrenute ka njoj, ali ne zbog njenog izgleda, već zbog jedne izjave.

Naime, tom prilikom je pevačica tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako je jednom prilikom dečka s kojim je malo pre toga   raskinula, uhvatila u stanu sa drugom devojkom.

“ Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, nisam se najavila, očigledno sam trebala, a onda sam pozvonila, dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene“, istakla je Sandra u emisiji „Ami G show“, pa objasnila na koji način je reagovala u tom momentu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz