Pretraži

SAMO ZA PUNOLETNE: Isplivale Bikovićeve eksplicitne scene iz nove ruske serije (FOTO/VIDEO 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Biković će u ovoj seriji scene deliti sa koleginicom, ruskom glumicom Paulinom Andrejevom, a sudeći prema trejleru, ovo ostvarenje obiluje eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

U pojedinim kadrovima iz trejlera prikazana je golotinja, intimni odnosi između ovo dvoje glumaca, a nije izostalo ni nasilje.

Screenshot: Youtube/more tv

Screenshot: Youtube/more tv


Provokativne scene u kojoj je našao Biković šokirale su njegove fanove, ali i izazvale veliku pažnju javnosti, te publika sa nesrpljenjem čeka da pogleda ovu seriju.

Screenshot: Youtube/more tv

Screenshot: Youtube/more tv

 

Inače, u pitanju je serija zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva, a glavni junak ove pripovesti je Moskovljanin Andrej Mirkin, kod igra Miloš Biković, vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost navodi se da je reč o opakom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje "Iščezla", a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Trejler za seriju možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz