Pretraži

„SAMO SAM POKUPIO MILIONE KOJE JE BACALA“: Lopov koji je 2016. opljačkao Kim ne žali zbog incidenta

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Tokom pariske nedelje mode 2016. godine, rijaliti zvezda je opljačkana. Provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara.



Kim je tada navodno bila vezana lisicama u kadi dok su lopovi ukrali više od 10 miliona dolara vrednih stvari. Dvanaest ljudi je na kraju uhapšeno zbog ovog zločina, a jedan od njih je sada progovorio o tome kako je uhvaćen i da li se oseća loše zbog emotivne traume koju je izazvao Kardašijanovoj.

Junis Abas je u intervjuu za Vice otkrio da je sa društvenih mreža pratio kretanje Kim, kao i da je na isti način pronašao informacije o skupom nakitu u njenom vlasništvu.

On je detaljno opisao i kako su vezali konsijerža pre nego što su otišli ​​u njenu hotelsku sobu , gde je bila sama dok su njene sestre Kendal Džener i Kortni Kardašijan (kao i Kimin telohranitelj) žurile u obližnjem klubu. Rekao je da su uspeli da pobegnu kada je Kardašijanova pomoćnica pozvala 911, a ne evropski broj za hitne slučajeve 112.

  • Zato što sam ostavio svoj DNK kada sam savladao stražara. Pa sam ga uzeo za ruke, vezao sam ga i time sam ostavio svoj DNK. Pošto sam već imao dosije, bilo mi je vrlo lako ući u trag – objasnio je on.
@vice

Yunis Abbas is one of 12 men arrested for Kim Kardashian’s 2016 Paris robbery #crime #kimkardashian
♬ original sound – VICE

Junisje u zatvoru proveo 22 meseca, nakon čega je pušten iz zdravstvenih razloga. Abas je pokušao da dodatno iskoristi situaciju objavljivanjem memoara o zločinu pod nazivom "Kidnapovao sam Kim Kardašijan".

Iako priznaje da je rijaliti zvezda sigurno traumatizovana ovim napadom, on ne žali zbog onoga što je uradio:

 Pošto je Kim Kardašijan bacala novac, ja sam bio tu da ga skupim, i to je bilo to. Kriv? Ne, nije me briga – rekao je on i na taj način izazvao bes kod njenih mnogobrojnih fanova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz