Pretraži

SAMO NEKOLIKO MESECI NAKON RASKIDA VERIDBE SE UDAJE, ALI ZA DRUGOG: Dženifer ponovo pred oltarom?

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Holivudski par Benifer obnovio je svoju vezu u maju, 17 godina nakon što su slavno raskinuli veridbu samo nekoliko sati pre venčanja 2003. godine, zbog pritiska medija.

Sada je izvor blizak paru potvrdio da je par nastavio tamo gde su stali pre svih tih godina i traže zajedničku budućnost.

  • Ben želi da njihovoj ljubavi pruži još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan 24. jula – rekao je izvor magazinu Closer.


Pre toga, Ben je Dženifer zaprosio s prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta 2002. godine nakon dva meseca veze. Kao razlog njihovog raskida par je naveo preteranu pažnju medija.

Pre Marka, sa 28. godina, pevačica se verila sa Ojani Noom, koji ju je zaprosio dijamantom u vrednosti od oko 80 000 eura.

Za koreografa Krisa Džada udala se 2001, a drugi verenički prsten bio je čak 10 puta skuplji od prethodnog. Oba braka su trajala oko godinu dana.

Dženifer nije stigla do oltara sa Aleksom Rodrigezom koji je pred pevačicom klečao nudeći joj  dijamantski prsten sa smaragdnim rezom od 15 karata. Njegova vrednost se procenjuje na vrtoglavih milion i 300 000 eura.

Veridbu su prekinuli sredinom aprila i Dženifer se vratila bivšem vereniku Benu, koji će morati da bude ili jako kreativan i romantičan ili neverovatno široke ruke kako bi zasenio Dženiferinu kolekciju vrednih dijamanta. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz