Pretraži

SAMO NAJBOLJE: Milica Pavlović baku smestila u starački dom

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Krajem prošle godine Milica Pavlović ostala je bez dede Vladimira koji je preminuo u novembru, a tada je i njena baka Rada ostala sama.

Pevačici je život u tom tenutnku zadao jak udarac, jer je ostala bez osobe koja ju je odgajala od malih nogu u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca. Taj događaj promenio joj je dodatno život, jer je brinula za baku koja više nije mogla sama da živi, a kako smo saznali od izvora bliskog pevačici, tada je odlučila da nešto preduzme.Kako je posle dedine smrti često putovala u selo, teška srca donela je odluku da smesti baku u starački dom u Beogradu i tako joj bude bliža, objašnjava sagovornik.

  • Baka Milice Pavlović više ne živi u porodičnoj kući otkako je preminuo njen deda. Konačnu odluku o tome da je smesti u starački dom i preseli za Beograd donela je u februaru ove godine – priča izvor i dodaje da tako njena baba nije sama.

S obzirom na to da je Pavlovićeva bila bez roditelja u detinjstvu, te da su je baka i deda odgajali, uvek je isticala da im je zahvalna na podršci i vaspitanju koje su joj pružili, a kako bi im uzvratila počela je u jednom trenutku da brine i ona o njima.

  • U staračkom domu joj je omogućena nabolja nega, Milica može da je vidi kad god poželi i sada joj je lakše što su blizu. Videli ste i na Instagramu kada je izvela baku u restoran u Beogradu, kako još provode vreme sada kada je tu. Sve to je i jedan od njenih načina da joj se zahvali za sve godine koje je ona bila uz nju, pa joj je bilo teško kada je ostala sama posle dedine smrti. Starački dom je bilo najbolje rešenje, jer je putovala koliko je mogla u selo, ali zbog posla nije mogla mnogo često da je viđa – ističe izvor za domaće medije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz