Pretraži

,,SAMO NAJAVLJUJU NOVU PESMU“: Baka Prase razotkrio Breskvicu i Voyage-a?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ Youtube

Iako je na samom početku cele ove sage rekao da pruža podršku oboma i da, iako ih je prozivao, ovaj put to preskače, nije mogao a da se ne dotakne ove teme u svom lajv strimu. 



 – Čekaj da vidimo da li su "kinda married". Ma nije, samo najavljuju novu pesmu, to je hajp da se priča o njima, kad izbace najlepšu, romantičnu pesmu na svetu, razumeš? – izjavio je on, pa se našalio na Breskvin račun.

  • Da pošaljem ja Breskvici poruku: ,,Breskvice, je l ste stvarno raskinuli ? Da je slajdujem u DM sada kada su raskinuli? Šta mislite je l imam šanse? – izjavio je on, pa objasnio njihovu situaciju iz svog ugla:

  • Doduše, oni su napravili svoju karijeru na toj ljubavi. Ako nema ljubavi, nema ni karijere. Ne verujem da su raskinuli. Ljudi, ne zavaravajte se. Oni će da se mrze ali će da snimaju pesme zajedno i da glume da se vole, jer ne mogu da održe karijeru bez toga. Mada, Breskvica može. Ona da ode sama da peva, pokidala bi. Hajpuju raskid, da bude fora, a onda će da se pomire i da izgrmi pesma, šta vam je. Nema šanse da raskinu – rekao je on.

Podsećamo, ovaj dvojac se još uvek nije oglasio o njihovom međusobnom odnosu, te fanovi i dalje samo nagađaju o čemu je zapravo reč. 

 

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz