Pretraži

Samo jedan detalj vredi 40 miliona dolara: Tamara Kalinić otkrila detalje gala svečanosti poznatog modnonog brenda, od fotografija zastaje dah! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Poznata influenserka Tamara Kalinić našla se na gala svečanosti modne kuće „Louis Vuitton“, tokom predstavljanja nove kolekcije nakita, a samo jedan detalj na izložbi vredi vrtoglavih 40 miliona dolara!

Tamara dugi niz godina gradi uspešnu karijeru u inostranstvu i važi za našu jedinu influenserku koja se probila na stranom tržištu. Ona je rado viđen gost na revijama najvećih svetskih brendova koji je i oblače za ove prilike, te se influenserka može pohvaliti brojnim skupocenim komadima u svom ormanu, počev od odeće, obuće pa sve do luksuznih torbi.

Nedavno je influenserka prisutvovala gala svečanosti još jednog poznatog brenda, pa je tom prilikom pokazala unikatne komade nakita, a vrednost samog jednog detalja koji je influenserka uslikala vredi 40 miliona dolara.

Naime, Tamara se nedavno pronašla na reviji nakita poznatog brenda “ Louis Vuitton“. Ona je tom prilikom posetila restoran u kom je sve bilo u znaku poznatog brenda, počevši od ležaljki pored bazena, peškira, čaša, kao i hrane. Ona je za ovu priliku kao svoju odevnu kombinaciju, naravno, odabrala nekoliko komada poznatog brenda. Dok je preko dana domirnirala u kratkoj crnoj haljini, uveče ju je zamenila modelom haljine u zlatnoj boji koji se savršeno uklopio u ovu priliku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Osim posete restoranu, prava namena ovog obilaska bila je gala večera i revija na kojoj su pokazani novi modeli nakita poznatog brenda, a Tamari je nekoliko primeraka naročito privuklo pažnju.

Naime, u sredu uveče 200 gostiju, uključujući mnogobrojne poznate ličnosti je prisustvovalo gala večeri poznate kuće “ Louis Vuitton“ u blizini Sen Tropea. Gosti su ovom prilikom mogli da uživaju u reviji na kojoj su modeli nosili kreacije poznate modne kuće, uključujući i nakit iz nove kolekcije inspirisan 19. vekom.

Modeli nakita koji su istaknuti na ovoj reviji pripadaju „High Jewelry“ kolekciji čije komade ne može da priušti baš svako. Tamara je i sama uslikala nekoliko komada, a najveću pažnju svakako je privukao crveni dijamant čija cena doseže vrtoglavih 40 miliona dolara. Svi modeli predstavljaju ručni rad poznatog kratora Francesca Amfitheatrofa, a neke komade iz njegove kolekcije možete pogledati u galeriji ispod.

Pored Tamare ovoj reviji su prisustvovale i mnogobrojne poznate ličnosti među kojima se našla i poznata glumica Fibi Dajnevor koja se istakla ulogom Dafne u seriji „Bridgerton“.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz