Pretraži

SAMO DVA MESECA NAKON RAZVODA OD ŽIZEL: Tom Brejdi pronašao utehu u zagrljaju 20 godina mlađe influenserke? 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/Life Stories By Goalcast

Reč je o slovačkoj influenserki i misici Veroniki Rajek, koja je od Toma mlađa 20 godina i neretko se pojavljuje na utakmicama NFL-a u dresu s brojem 12 i prezimenom Brejdi.



– Gledala sam legendu i ako me neko ponovno pita volim li Brejdija, da, volim ga, i pokažite mi nekoga ko ga ne voli. Čak ga i njegovi mrzitelji vole – poručila je na društvenim mrežama nakon Brejdijeve utakmice.

 

 

Ubrzo su se strani mediji raspisali o navodnoj romansi lepe Slovakinje i sedmerostrukog osvajača Super Bowla, a o svemu se oglasio i Veronikin predstavnik za medije.

Rajek je izuzetno velika podrška Brejdiju, želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Brejdiju želi da osvoji osmu titulu – rekao je kratko.

Inače, Veronika se od šesnaeste godine bavi manekenstvom, na Instagramu je prati više od 3,3 miliona ljudi, a ove godine privukla je pažnju izjavom da je zbog svog zategnutog tela postala žrtva "ljubomornih trolova" koji stalno "blate njeno telo i dobar izgled".

Podsećamo, Brejdi i Bundšen bili su u braku od 2009. Par ima dvoje zajedničke dece, a Brejdi ima i sina iz prethodne veze.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz