Pretraži

,,SAMA SEBI SAM NAJVEĆA KONKURENCIJA“: Marija Mikić o takmičenju na Beosongu

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Marija je istakla da joj je publika nedostaje jer nema nastupa u tolikoj meri koliko ih je bilo ranije, ali da je dobro iskoristila period pauze.

  • Poremetila nas je korona…ali, kada malo bolje razmislim, možda i nije. Možda je napravila da sve stvari budu na mestu, gde treba da budu. Činjenica je da se manje radi i jako mi je žao što nisam pevala prvi put pred beogradskom publikom za doček pravoslavne Nove godine. Jeste malo poremetila ali meni je lepo postavila neke stvari u životu. Imala sam vremena da razmislim o svemu, da se odmorim. 

Nedavno je objavila pesmu ,,Knez Mihailova" pa nas je zanimalo kako je zadovoljna samim uspehom numere. 

  • Nova pesma je jedna balada za dušu i srce. Zadovoljna sam zato što je to jedna pop numera, koja je opet ušla u trending i to mi je bilo jako drago. To znači da postoje ljudi koji me prate i koje baš zanima šta ja radim i komentarišu. Komentari na jutjubu su stvarno prelepi, kao da sam ja ušla i napravila 150 lažnih profila i pisala baš ono što bih volela da pročitam. Pesma je super prošla, za dve nedelje ima skoro milion pregleda, što je za pop numeru veliki uspeh i mislim da će trajati. 


S obzirom na to da je najavila i svoje učešće na Beoviziji, otkrila nam je detalje koji nisu poznati, kada je njena takmičarska pesma u pitanju. 

  • Tu pesmu imam jako dugo. I nju je radio Vuksa, pre svih pesama i kombinacija. To je moja beba od pesme, bukvalno. Kada sam je čula, rekla sam: ,,Ovo ne daš nikome, moje je dok ne izdam!" Kada sam je čula prvi put rekla sa da je to zvuk Beovizije i da sa ovim želim da idem na Beoviziju. Nadam se najboljem i daću sve od sebe. 

Za nas je dala svoje utiske i otkrila šta misli ko joj je najveća konkurencija, ali i ko joj je najveća podrška kada je ovaj korak bio u pitanju. 

  • Mislim da na ovom takmičenju možemo očekivati neočekivano. Ne gledam to kao konkurenciju, zaista za svoju zemlju želim da ode neko ko je najbolji. Mislim da sam sama sebi najveća konkurencija i moram pobediti taj strah da ne izneverim ljude koji su verovali u mene i uložili mnogo truda i vremena u mene, da bih ja uopšte bila tu, tako da sam sama sebi u ovom trenutku najveća konkurencija i moram da dam milijardu posto. – započela je ona i dodala: 

  • Jovan definitivno, i podrška i kritičar. On je bio tu kada sam htela da odustanem. On mi je sigurna podrška i on mi stalno govori: ,,Ti to možeš" i ,,Stvorena si za to", da nije njega mislim da se čak ne bih ni prijavila. Presudila je njegova rečenica: ,,Jednog dana ćeš sigurno biti ponosna kada budeš gledala i što si uopšte bila deo toga". On je baš realan, da misli da nisam spremna za to rekao bi mi da sačekam još malo. 

Pevačica je takođe gostovala u novom izdanju iDJHOT-a, koji možete pogledati večeras od 20 časova. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz