Pretraži

Sale Tropiko pušten iz bolnice: Pevač se oglasio nakon drame u tržnom centru, pa otkrio detalje zdravstvenog stanja

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Poznati pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, juče je u popodnevnim satima hitno primljen u Urgentni centar jer mu je iznenada pozlilo u jednom tržnom centru.

Sale Tropiko je juče nakon što mu je pozlilo u jednom poznatom tržnom centru zadržan u bolnici zbog dodatnih analiza, a magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

Premda je ova vest uznemirila njegove mnogobrojne fanove, svima je pao kamen sa srca kada je pevač izašao iz bolnice, dok mu je društvo pravio prijatelj.

„Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve“, rekao je pevač za „Pink“.

Podsetimo se, poznati pevač osim svojim poslovnim uspesima veliku pažnju medija privlači i svojim privatnim životom, a najviše pažnje privukao je njegov raskid sa suprugom Jovanom Pajić, i to nakon pune decenije braka.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je nedavno bio gost u emisiji „One On One“ , a tom prilikom je progovorio o razvodu, te između ostalog istakao da mu je trebalo mnogo vremena da preboli ovaj odnos.

„Pa znaš šta, vreme uglavnom izleči sve stvari u životu, a meni je trebalo dosta vremena da prebolim“, bio je iskren pevač.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz