Pretraži

SALE TROPIKO PRONAŠAO NOVU LJUBAV?: Viđen u Banjičkoj šumi sa nepoznatom devojkom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Frontmen Tropico band grupe je uhvaćen u Banjičkoj šumi sa devojkom i mnogi su pomislili da između njih postoji nešto više.



Međutim, ovoga puta ipak nije reč o Saletovoj novoj devojci, već o dugogodišnjoj prijateljici, a boravak u šumi iskoristili su za bavljenje fizičkom aktivnošću.

Da bi stavili tačku na nagađanja, oglasio se Saletov PR tim, koji je otkrio da je devojka sa snimka njegova dugogodišnja prijateljica, sa kojom je od skoro počeo da trenira.

  • Samo je u pitanju prijateljica, treniraju zajedno, sreli su se u šumi. Nema nikakve senzacije. Ona je prvakinja u Tekvondu, on je sada na ishrani, režimu, trenira – glasi izjava Saletovog PR tima.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Podsećamo, Aleksandar Cvetković  poznatiji kao Sale Tropiko, i Jovana Pajić razveli nakon 10 godina braka iznenadila je mnoge, a njih dvoje su naglasili da su se rastali u normalnim odnosima.

Njih dvoje su važili za jedan od skladnijih parova na estradi, ali ipak su doneli odluku da se raziđu na miran način kako bi ostali prijatelji. 

Pravi razlog razvoda su oboje želeli da zadrže za sebe, a na društvenim mrežama se pojavljuje sve više video klipova njihove ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz