Pretraži

„SAKRIO BIH SE U RUPU I NE BIH IZLAZIO“: Popularni glumac se osvrnuo na negativne komentare

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/taylorlautner

Glumac se poslednjih par godina povukao iz javnosti i nije radio na velikim projektima, ali se pojavio na jednom medijski propraćenom događaju sa suprugom, Tejlor Dom, popularnom influenserkom.



Tejlor, koji sada ima 31 godinu, suočio se sa komentarima na račun njegovog izgleda. Komentari su bili brutalni i oštro su se osvrnuli na način na koji glumac stari.

"Gde mu je otišla linije kose? Godine mu baš ne stoje", "Uh, ne stari lepo", "Gospode, baš nije lepo ostario", bili su samo neki od komentara ispod klipa sa događaja.

Tejlor se potom obratio na društvenim mrežama svima koji ostavljaju ovakve komentare i naglasio koliko je važno da se ima na umu da jedna prava, živa osoba čita ovako nešto.

Čitao sam komentare koji su mi vratili neke stare osećaje i uspomene i podsetili me zašto ih više ne čitam. Ali sada sam se udaljio od toga, ali sam osetio potrebu da ovo podelim sa vama. Svi ovi komentari su sa jedne objave što nije normalno, ali je to svet u kome živim i možemo da uradimo jako malo kako bismo to promenili. Ono što zapravo želim da kažem jeste da je ovo bilo pre 10, 5, možda čak i pre 2,3 godine, stvarno bi me pogodilo. I izazvalo bi mi želju da se sakrijem u rupu i ne izlazim. Što sam i radio. Nisam išao u radnju, niti bilo gde gde sam mogao da budem uslikan, nakon čega bih završio na internetu i morao bih da vidim ovakve stvari. Bio sam u takvoj situaciji i razlog što sam se osećao tako jeste što sam cenio pogrešne stvari. Dok god vrednujete ono što ste zapravo, pta je vama važno i šta volite, ovakve stvari vas neće doticati – rekao je glumac, a potom istakao da je zahvalan na svemu što ima danas i koliko je daleko dogurao što se tiče njegovog mentalnog stanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz