Pretraži

„SADA SAM ZRELIJI“: Nikola Rađen progovorio o razvodu sa Anom Kokić i braku sa Milicom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/nikola_radjen

On je sada otvorio dušu i ispričao detalje iz svog života koje niko nije znao.

Nikola se najpre prisetio braka sa Anom Kokić,sa kojom ima dve ćerke.



– Pored svih zlatnih medalja to su možda moje dve najzlatnije medalje. Ja sam najviše ponosan na njih i svaki njihov uspeh bukvalno je za mene pozitivan stres. Bila je situacija, čini mi se prošle godine sa mlađom, gde smo je pratili u Valjevu, i oni su osvojili tu neko drugo mesto, a ona je bila najbolji tehičar, pošto se bavi odbojkom. Ja nikada u životu, osim kada se osvoji ta neka medalja nisam zaplakao od sreće, ali tada sam ponovo zaplakao od sreće. Nalet tih nekih emotivnih stvari i onako kao ponosan otac, nisam mogao da prestanem. Bilo mi je jako drago. I Nina i Tea se uspešno bave odbojkom i meni je drago zbog toga. Ja sam bio tu sa stavom šta god da odlučite deco, imaćete moju jako veliku podršku, sigurno je i sa Anine strane tako – ispričao je Nikola u jednoj emisiji.

Prema njegovim rečima, na njega i Anu dosta je uticala razdaljina i priroda njihovih psolova. Razvod mu je, kaže, veoma teško pao, pogotovo što je bio sam u Rusiji.

– Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija. Ni najteže situacije u životu mi nisu bile kao taj period. Još teže je što si sam. Ja sam u Rusiji, igram tamo, one su u Srbiji i nekako sam sam morao to da procesuiram, ali je bilo dosta teško. Nije to bilo proći će kroz mesec dana. Meni barem nije bilo tako, ali opet kada sam se vratio, kada sam bio češće sa decom, jer zbog naše dece smo se češće viđali, razgovarali, nekako je to splaslo i dovelo se u neke okvire koje treba da poštujemo i koje poštujemo i dan danas. Razumni smo ljudi, imamo lepu komunikaciju, dogovaramo se, sve u cilju naših ćerkica. Nismo mogli kao supružnici, možemo kao prijatelji i kao roditelji – objasnio je on.

Sa druge strane, Rađen je siguran da će mu drugi brak biti uspešniji:

  • Siguran sam da će drugi brak biti uspešniji. Sada imam veću zrelost, odgovornost i veću moć rasuđivanja i realnih stvari, sigurno veću spremnost kada su deca u pitanju jer smo mi sad trudni i očekujemo jednog dečaka u martu i iskreno da vam kažem to su neke stvari zbog kojih se baš radujem. Možda se ranije nisam baš na pravi način radovao, nisam možda imao vremena, nisam možda ni realno shvatao, ali sada iz ovog ugla, jedva čekam – rekao je Nikola.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz