Pretraži

,,SADA NAM SE SVIMA MENJA ŽIVOT“: Gagi Đogani otkrio kako se oseća nakon saznanja da će biti deda, pa progovorio o Luninom i Markovom venčanju

Showbiz
0
Printscreen/Instagram:gagidjogani
  • Ona me je nazvala negde oko 19:30 i rekla mi je: "Tata, ja moram da ti priznam i da ti kažem da sam trudna." Ja sam se zaledio i bio sam u šoku. Mislim da je Adam pre toga već saznao, on je prvi postavio, ali mi nije rekao. Luna mu je rekla da ne priča ništa. Ona mi je ceo dan puštala poruke da me voli, bilo mi je čudno. Pitao sam je da li je sve u redu, ona mi je rekla da jeste i da dolazi kod mene sutra u 16 sati sa Ninom. Htele su da mi to lično kažu, ali ona nije mogla da izdrži i onda su se javili na video-pozivu Luna i Marko i rekla je to – počeo je priču Gagi, vidno srećan i uzbuđen povodom lepih vesti.

Đogani je priznao da je razmišljao o Luni i o tome što će postati deda nakon što mu je ona to potvrdila.

  • Sada se menja svima nama život, posebno meni. Sjajan je osećaj – objasnio je za IDJTV.


Gagi je otkrio da je Luna trudna 8 nedelja, odnosno 2 meseca.

  • Mi u porodici Đogani bar godišnje imamo jednu bebu, ali ovo je neka druga priča. Ja sam deda – dodao je Gagi.

Denser je progovorio i o venčanju Lune i Marka, kao i o njihovim planovima za budućnost.

  • Oni planiraju i kroz neku priču, kada se družimo, na blic nešto kažu i to čujem. Ja ih ne pitam, sve ide svojim tokom. Veridba koja je bila kada mi je Marko rekao da će da veri Lunu. Ja sam njemu rekao da ima godinu dana da je oženi, tako da to niko ne zna, samo njih dvoje – kazao je Gagi, koji je uveren da će svadbe biti s obzirom na to da Luna čeka bebu sa Markom.

  • Svi smo presrećni, radosni i još smo pod utiskom. Čuo sam se malopre sa Lunom i treba ponovo da se vidimo. Danas, sutra se dogovaramo da zalijemo to. Čuo sam se Markovom mamom, čestitao sam joj – zaključio je on za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz