Pretraži

SADA IMA JOŠ JEDNU PROFESIJU: Kim Kardašijan obradovala žene novim proizvodom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Osim što je krenula stopama mlađe sestre i uveliko izbacuje svoje linije proizvoda za lepotu i negu i rešila da postane advokat, Kim Kardašijan je odlučila da se oproba i kao dizajnerka.

——————– Sponsored ——————–

Starleta je na svojem Instagram profilu predstavila svoj novi brend "Kimono" koji je specijalizovan za donje rublje, odnosno za steznike koji oblikuju telo. Upravo zato što ih i sama nosi, Kim je odlučila da dizajnira sopstvenu kolekciju steznika koji će odgovarati ženama različitih figura i boja kože. 



– Napokon sa vama mogu da podelim projekat koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. "Kimono" je moj primer steznika za žene koji zaista funkcioniše. Uvek sam sekla svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu i mnogo puta nisam mogla da pronađem onaj koji bi se uklopio sa mojom bojom kože pa nam je trebalo rešenje za sve ovo. Na trećoj fotki je solution šorc. Kreirala sam ovaj model za haljine sa prorezima u kojima nam je svejedno potrebna podrška. Predstavljam vam Kimono Solutionwear za svako telo. Dolazi uskoro u veličinama XXS-4XL i u 9 nijansi. Ne mogu da dočekam da osetite ovaj materijal – napisala je Kim na Instagramu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz