Pretraži

,,SAD MOGU DA ODEM PO DECU I DA IH UZMEM“: Tanja Savić ekskluzivno za IDJTV nakon dobijenog sudskog spora

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Ona je mesecima unazad bila u fokusu javnosti zbog njene borbe za starateljstvo nad sinovima Đorđa i Maksima, koji su kod oca Dušana Jovančevića u Australiji, jer ih je bespravno odveo bez Tanjine saglasnosti, a našoj ekipi pevačica je otkrila kako se spor okončao.–  Konačno, konačno da se završilo to sve. Dobila sam sudski poziv da idem tamo da ih uzmem, hvala Bogu. Mislim da su svi srećni, posle svega – kao da su bili na iglama – započela je Tanja.

Savićeva je otkrila da je spor održan online i da u početku nije mogla da veruje da će se cela ova situacija privesti kraju. Otkrila nam je kako se ona osećala, ali i kako su reagovala deca kada su čula da će ponovo biti sa majkom:

  • Prvo sam bila u čudu. Svih ovih dana kada sam bila bez dece, sam bila kao čardak ni na nebu ni na zemlji. Nisam verovala prvo. Mislila sam da će ponovo biti prolongiranje, na šta sam navikla, pa sam to i očekivala. Međutim, zvala sam danima. Odluka da mi se deca vrate je bila doneta još 11., ali mi nismo imali nalog od suda, papir crno na belo. To smo konačno danas dobili, kao potvrdu da mogu da odem po decu i da ih uzmem – rekla je ona i dodala:

Oni su prvo bili zbunjeni. Možete da pretpostavite šta je bilo ovih godinu dana kada nismo bili zajedno i kada ja nisam bila s njima. Bili su bez mene i nikako nisam mogla da utičem na njih. Čak su mi i pozivi bili zabranjeni. Srećni smo što ćemo da se vidimo, to je najbitnije

Tanja se takođe osvrnula na odnos sa Dušanom i otkrila nam da na tom polju nema poboljšanja 

  • Ne, ja uopšte nemam komunikaciju sa njim. Šta god da nas dvoje krenemo da razgovaramo to se završi nekom svađom. Ja sam donela tu odluku i kada zovem, samo tražim decu. Ne zanima me njegovo mišljenje, znam da je imao veliki uticaj na decu tokom ovih godinu dana. Ja sam u sebi imala tu nadu zato što samo mi znamo kako je nama kada smo mi zajedno. To nas je i držalo i vratilo jedno drugome. Sada jedva čekam da bukiram let i da idem – ushićeno kaže Tanja, ali kaže da ima još jedna sitnica koja joj teško pada pre nego što dođe do svojih naslednika.

  • Meni će najteže pasti taj dvonedeljni karantin, taj period mora da prođe tamo. Teško mi je zato što ću znati da sam tamo i da udišem isti vazduh kao i oni, a da ne mogu da dođem do njih. To će mi biti baš teško, ali nadam se da se neće prekinuti kontakt telefonom.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz