Pretraži

„SA STARIJIM NIKAD NE BIH IZAŠLA NA DEJT“: Šer ozvaničila vezu sa 40 godina mlađim reperom!

Showbiz
0
šer
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia


Na modnoj reviji Balmaina u Parizu Šer je iznenadila javnost kada se pojavila sa 40 godina mlađim reperom Aleksanderom Edvardsom i tako zvanično potvrdila da je sa njim u vezi.

Pozirali su zajedno i bili su nasmejani, a ovim pojavljivanjem stali su na kraj svim spekulacijama, nakon što su mediji pisali o njihovoj vezi, ali i raksidu.

Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

 

Da se podsetimo, par je viđen 2022. kako se drži za ruke u Los Anđelesu, a ove godine se prvi put pojavila na crvenom tepihu sa njim.

Šer je gostovala u The Kelly Clarkson Show-u i sa voditeljkom je komentarisala veliku razliku u godinama između nje i njenog dečka. 

– Na papiru to izgleda malo smešno kada se pogleda, ali se mi generalno odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne hvalim muškarce koji to ne zaslužuju. Ljubazan je, pametan, talentovan i vrlo je zabavan, a i mislim da je prilično zgodan – rekla je Šer kada je gostovala u emisiji.

– Da nisam upoznala mlađe muškarce u životu, nikada ne bih izašla na dejt – dodala je Šer.

Osim toga što je Edvards u vezi sada sa 40 godina starijom Šer on ima sina sa bivšom devojkom Amber Rouz, koju je prevario u par navrata, a nadamo se da neće istu sudbinu doživeti i Šer.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz