Pretraži

RONALDOVA „ROBINJA“: Pojavio se šokantni papir koji prikazuje Ronalda i Georginu u sasvim drugačijem svetlu

Showbiz
0
Instagram/printscreen

Proslavljeni fudbaler je za neverovatnih 400 miliona zaigrao za novi klub u Saudijskoj Arabiji i zbog novog angažmana je morao da preseli celu svoju porodicu.



Poznato je da tamo važe stroga pravila, a s obzirom na to da Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez nisu zvanično u braku, moglo je da dođe do komplikacija.

Pored ogromnog luksuza u kom uživaju, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija vize za koju se veruje da pripada Georgini. Stranci pišu da je u navedenom dokumentu Georgina opisana kao Ronaldova robinja. Još od ranije znamo da im je za boravak trebala posebna dozvola saudijske vlade upravo zbog toga što su u vanbračnoj zajednici.

U navodnoj Georgininoj vizi, koju su preveli korisnici Tvitera, piše da je manekenka Kristijanovo vlasništvo. Naime, žene u ovoj državi na Arapskom poluostrvu nemaju autonomiju ni nezavisnost, a Rodrigez nije u braku s fudbalerom.

Za sad je sve ovo u domenu pretpostavke, čak su se pojavile i informacije da je taj dokument lažan.

Podsetimo, Georgina je jednom prilikom otkrila i da su se njena deca teško uklopila u novu sredinu, te da su imali manje probleme u školi od strane druge dece.

– U školi ih ponekad udaraju, a oni se ne brane, samo potonu. Neki dan je jedno od moje dece plakalo, a kad sam ga pitala šta mu je, reklo mi je da ga je udarilo drugo dete. Pitala sam ga: ‘Zar ne znaš da se odbraniš?“ – rekla je Georgina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz