Pretraži

ROMANA OPLELA PO AUSTRALIJI: „Imala sam bolje uslove u zatvoru, nego Novak u hotelu“

Showbiz
0
Photo: Instagram/romana_panic

Naime, Đoković je nakon konačne odluke Federalnog suda u Australiji morao da napusti tu zemlju i ostao je bez mogućnosti da igra za deseti trofej na Australian Open-u.

Tenisera su brojne naše poznate ličnosti podržale, a među njima se našla i pevačica Romana, koja se prisetila jednog nemilog događaja u Australiji.Ona je sredinom 2020. godine tamo uhapšena jer je navodno sa svojim tadašnjim dečkom krala podatke sa bankovnih računa. Zbog toga je provela tri meseca u australijskom zatvoru, ali, kako kaže, ta presuda bila je bolja od ove koju je Đoković dobio.

– Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja – rekla je Panićeva za Informer.

Prema njenim rečima, imala je bolje uslove u zatvoru, nego Đoković u hotelu za migrante.

  • Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas – navela je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz