Pretraži

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Gobelja oduševio Kaću skupocenim poklonom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ katarinagrujic.doll

Katarinin suprug, poznati fudbaler, Marko Gobeljić prema pevačicinim rečima ne voli da se eksponira u javnosti i nije naviknut na tu vrstu pažnje, ali je savršen suprug i otac koji je konstantno obasipa pažnjom.

Kaćini pratioci su ovog vikenda imali priliku da se uvere da je to tačno, nakon iznenađenja koje joj je muž priredio za rođendan. 

Nakon nastupa, koji je pevačica imala, Gobelja ju je sačekao u stanu sa ćerkom Katjom sa cvećem, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. 

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačicina drugarica je za Informer ispričala da je fudbaler Kaću iznenadio i narukvicom jednog popularnog brenda, kojoj je cena vrtoglavo visoka.

Kaća je u subotu doputovala iz Ljubljane, gde je imala nastup, a Gobelja i ćerka Katja su je sačekali u njihovom stanu sa cvetnim aranžmanima, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. Kaća je skakala od sreće kad je videla muža i ćerku! Odmah se presvukla i otišli su porodično u obližnji restoran, gde ju je sačekao specijalan poklon. Na stolu je, naime, stajala kutijica njenog omiljenog brenda "kartije", a unutra je bila narukvica ukrašena cirkonima. Kaća je zaplakala od sreće! Narukvica je prilično skupa, čula sam da ju je Marko platio čak 26.000 evra. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz