Pretraži

Rođena sestra Ronaldove verenice obara sa nogu izgledom: Imale su tragično detinjstvo, a danas uživaju u velikom luksuzu

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ivana.rodrigeuz

Georgina Rodrigez jedna je od najpoznatijih „žena fudbalera“ na svetu zahvaljujući svojoj vezi Kristijanom Ronaldom.

Ljubav između jednog od najpopularnijih fudbalera Ronalda i Georgina otpočela je 2017. godine, a nakon 7 godina njihova ljubav, koju su krunisali sa dvoje zajedničke dece dok odgajuju i troje Ronaldove koje je dobio putem surogat majčinstva, i dalje cveta.

Ova lepotica, poreklom iz Argentine, neretko privlači pažnju svojom egzotičnom lepotom i oblinama, ali je nedavno pravu buru na mrežama izazvala njena slika sa rođenom sestrom.

Ivana Rodrigez starija je sestra poznate Argentinke, ali i ona uživa veliku popularnost naročito kada su u pitanju društvene mreže, te nju na Instagramu prati više od 800 hiljada ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Rodríguez (@ivana.rodriguez)

Dve sestre su veoma bliske zbog životne priče i detinjstva u kom su bile prepuštene jedna drugoj. Georgina i Ivana su, naime, odrasle u Španiji, u mestu Jaka. Oduvek su bile bliske, naročito nakon što je njihov otac završio u zatvoru zbog trgovine nedozvoljenim supstancama. Njih sve su potom ostale i bez majke 2011. godine, kada je ona poginula u tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Rodríguez (@ivana.rodriguez)

Obe su delile strast prema baletu, te su odlučile da se zajedno presele u Eneglesku. Međutim, ubrzo su se vratila u rodnu zemlju, gde su počele da rade u Gučiju, a u radnji u kojoj je radila Georgina desio se i sudbinski susret sa Ronaldom 2017. godine.

Ništa manje srećnija u ljubavi nije ni njena sestra Ivana, koja je od 2018. godine u vezi sa vajarom i slikarom Karlosom Garsijom, koji je igrom slučaja Ronaldom dobar prijatelj. Ivana i Karlos imaju trogodišnju ćerku Devu, a influenserka je ponovo u drugom stanju, te par očekuje još jednu prinovu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Rodríguez (@ivana.rodriguez)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz