Pretraži

RODITELJI SU HTELI DA JE SE ODREKNU: Irena Drobac otkrila kako je porodica reagovala kada su je zvali u rijaliti

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Oni su odgovorali na naša škakljiva pitanja, a jedna od tema bio je i rijaliti. 

Dok je Marko bio siguran da ne bi ušao da se takmiči u tom TV formatu, Irena se dvoumila, te priznala da je dobijala ponude. 



– Ja sam sada u fazonu ,,Ne, nikada ne bih ušla", ali sam imala period kada sam rekla ,,A što da ne?". Možda bih se pronašla, dok su svi moji u kući bili ,,Ne, mi ćemo te se odreći". Marko je prvi bio za to da ne uđem, moj mlađi brat je počeo da plače. Mada, mislim da bih se snašla, iskreno, iako oni misle da ja ne bih – započela je ona.

– Ja mislim da se ne bi snašla, a i nije za nju. Nije ona neko ko treba da ide u rijaliti. Mislim da može sama da se snađe. Ne zna ona da se svađa, emotivna je i mislim da bi je to ubilo. Otišla bi u krevet i zabila bi glavu u jastuk – rekao je njen brat Marko, pa se ona opet nadovezala. 

– Čula sam da moraš da čekaš svoj red u wc-u, da je haos prljav. Jedino to ne bih mogla. Ponude sam dobijala, zvali su me celo leto novinari. Onda sam ja bila u fazonu da prvo neću, ali posle nekog petog puta sam već bila na granici da možda uđem. Onda sam pričala sa mojima i oni su mi rekli: ,,Nemoj Irena, nemoj to da nam radiš". 

Novo izdanje Quiz-a možete pogledati u nastavku:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz