Pretraži

„RODITELJI NE ZNAJU DA SAM OVDE“: Takmičarka u tajnosti došla na audiciju, pa glasom oduševila žiri

News
0
Photo. IDJTV

Naime, jedna od takmičarki, dvadesetogodišnja Nađa Terzić iz Beograda, priznala je našem voditelju Wajwaiju u Green Room-u da za svoje učešće na audiciji nije rekla nikome, pa čak ni roditeljima.

  • Moji roditelji ne znaju da sam ovde trenutno. Ja sam to njima spomenula pre mesec dana, ali im nisam rekla da su me pozvali na audiciju. Tako da ne znam, možda će biti neočekivanih reakcija, ali nema veze. Tu sam da ih iznenadim – poručila je Nađa.


Nađa je inače i DJ, te je više puta puštala muziku u pojedinim beogradskim klubovima. Kako kaže, muziku voli, ima svoje autorske pesme, a nada se da će se u ulozi pevača bolje snaći, jer, prema njenim rečima, više afiniteta ima za tu vrstu posla.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Za audiciju izabrala je pesmu Edite i Sare Jo "Varalica", a odlukom IDJcouch-a, ona je pevala još jednu pesmu bez matrice. Izabrala je numeru "Najlepše zelje" benda Zemlja gruva, u kojoj inače se nalazi i naša predstavnica ovogdišnjeg takmičenja na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta.

Prema reakcijama žirija, ona se dobro pokazala, te su joj poručili da je njeno pevanje "preslatko i autentično".

  • Odlično, imaš neku svoju crtu. To je ono što svima pričamo, da moraš da budeš svoj, da pokažeš individualizam – rekli su Moreno i Vuksan, dok je Teodora dodala:

  • Autentična si i to se traži. Imaš lepu boju glasa koja je u drugoj pesmi došla do izražaja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News