Pretraži

,,RODIĆU TI NAJLEPŠI POKLON“: Vuku Mobu verenica čestitala rođendan emotivnom porukom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Vuk Mob se nakon izlaska iz rijalitija potpuno posvetio svojoj verenici Oliveri Konatar, koja bi uskoro trebalo da se porodi i na svet donese devočicu.



Danas je takođe poseban dan za njih, s obzirom na to da Vuk proslavlja svoj rođendan. Olivera je ovu priliku iskoristila i javno mu čestitala emotivnim rečima.

– Mužu moj mirišljavi, mekani, srećan rođendan. Kroz par nedelja ću ti roditi najlepši poklon, pa je 1:0 za mene i ne znam šta bih lepše mogla da ti dam. Znaš da ću zauvek stajati uz tebe i da ću se boriti za naš mir i odnos koji imamo od prvog dana. Ovo je još jedan u nizu rođendana koji ćemo dočekati zajedno iako ne voliš svoje rođendane i bude ti neprijatno kad te svi grle i ljube. Zahvalna sam Bogu na tebi i načinu na koji smo uspeli da se sačuvamo. Imam dosta želja, ali najveća je da ostaneš moja mekana masa žabaste energije. Želim i da mi čupaš obraze još hiljadu puta više i da nikada ne prestane ovo što imamo i od čega će mi jednog dana pući srce. Volim te više od svega i više nego što ćeš ikada moći da znaš – napisala je ona na svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz