Pretraži

Rijana se vratila na Barbados: Pevačica prošetala ostrvom prekrivena perjem i kristalima, pa postala glavna tema društvenih mreža (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Charles & Sandy Pitt-Shanice King / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Godišnji festival Crop Over na Barbadosu ove godine je bio obeležen nezaboravnim prisustvom svoje najpoznatije predstavnice, Rijane.

Ovaj događaj, poznat i kao Grand Kadooment parada, održan je u St. Michaelu, a pevačica je napravila spektakularan ulazak koji je očarao sve prisutne.

Riri ne krije da voli ovu manifestaciju koja se odvija na Barbadosu, pa neretko kada je u mogućnosti upriliči ovaj događaj svojim dolaskom i nesvakidašnjim kostimom kao i ovog puta.

@snts_erk @Rihanna #foryou #cropover #foryo #fypシ #rihanna #rihannasuperbowl #rihannavideo ♬ som original – Erk

Rijana je došla obučena u kristale i dragulje raznih boja, dok ju je krasilo šareno perje što je i čar ovog velikog događaja.

Ona je poznata po svojim izvanrednim Crop Over autfitima, svake godine donoseći nešto novo i uzbudljivo na paradi.

Godine 2019. Rijana je odabrala vruće roze mini haljinu sa dosta roze perja. Njen tadašnji autfit je bio upotpunjen hrabrom zelenom senkom za oči i bantu čvorovima na glavi, pokazujući njenu sposobnost da kombinuje tradicionalne karnevalske elemente sa svojim jedinstvenim stilom.

Nakon nekoliko godina pauze, Rijanin povratak na Crop Over bio je dočekan sa ogromnim uzbuđenjem obožavalaca i posetilaca festivala. Njeni kostimi postavljaju nove standarde za karnevalsku modu svake godine, a njeno pojavljivanje 2024. godine bio je ništa manje od spektakularnog.

@rihannaagora Rihanna hoje no #CropOver2024, em Barbados, comemorando o 50º aniversário do festival. #CropOver2024 #VisitBarbados #fypシ゚viral #rihannavideo #rihanna ♬ som original – Rihanna Agora

Naravno, na društvenim mrežama kruže njene fotografije sa karnevala, a fanovi neumorno komentarišu kako izgleda fantastično nakon dva porađaja koji su došli jedn za drugim.

Međutim, jedino što joj fanovi zameraju jeste to što još uvek nema nove muzike, ali kako je obećala, ona radi na novom albumu, a izaći će kada bude u potpunpsti gotov i kada ona bude sigurna da je „to to“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz