Pretraži

Rijana je trudna?

Showbiz
0
Photo: Instagram/badgalriri

Iako nikakve glasine nisu potvrđene, mnogi korisnici društvenih mreža nagađali su da li je Rijana trudna ili ne.

Tako, jedan verifikovani korisnik Tvitera "The Academy" napisao je da je "Rihana trudna sa svojim prvim detetom sa A$AP Rocky-jem".

Ova objava ubrzo se proširila mrežom, a do sada ima više od 32.000 lajkova i skoro 17.000 preuzimanja. Međutim, ne postoji ništa što bi podržalo ove tvrdnje. Jedino što bi sugerisalo da je pevačica u drugom stanju su fotografije pevačice sa ceremonije na Barbadosu, za koje fanovi kažu da naglašavaju njen trudnički stomak, a koji je Rijana pokušala da sakrije rukama.

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Pevačica se još uvek nije oglašavala po tom pitanju.

Ranije spekulacije

Inače, ovo nije prvi put da se pokreću glasine da je pevačica u drugom stanju.

U 2019. godini počele su da kruže priče da je zvezda trudna. Tada se pevačica pozabavila tim navodima i u intervjuu za "Vogue" rekla:  • Ne razmišljam o takvim stvarima. Ali, ne znam… Božiji plan.

Takođe, i nakon Met Gale 2021. godine, mnogi fanovi su takođe tvrdili da Rijana krije trudnoću.

Rijana i A$AP Rocky

Prvi put su se pevačica i ASAP Roki pojavili zajedno u javnosti 2018. godine, kada su primećeni kako sede zajedno na reviji Luj Vitona na Nedelji mode u Parizu.

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

Sledeće godine, Rijana je podelila fotografiju nje i Rokija na Britanskim modnim nagradama, a već krajem 2019. ona je viđena na koncertu repera u Švedskoj.

Do kraja 2020. godine, Rijana i Roki su primećeni zajedno u brojnim prilikama, čak su i zajedno na odmoru na Barbadosu. Dok su bili na odmoru, njih dvoje su fotografisani kako se ljube na čamcu i time potvrdili svoju vezu.U intervjuu za "GK" ove godine, Roki je za Rijanu rekao da je ona njegova "dama i ljubav života".

– Ona je ta.

Sa kim je još Rijana izlazila?

Od 2007. do 2009. Rijana je izlazila sa Krisom Braunom. Njih dvoje su raskinuli nakon incidenta kada ju je Braun navodno fizički napao.

Nakon toga, pevačica sa Barbadosa nastavila je da se viđa sa reperom Drejkom, međutim veza se nije završila slavno. U intervjuu za "Vogue"2018. godine, Rijana je za Drejka rekla da nisu neprijatelji, ali ni prijatelji".

Rijana je2015. godine kratko izlazila i sa pevačem Trevisom Skotom, ali se romansa vrlo brzo prekinula.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz